• Tilmeld nyhedsbrev:

FRI FRAGT v/køb over kr. 600,00 - Betal med Dankort eller Mobilepay til "66621"

Fragt og Levering

Alle produkter du kan se i shoppen, www.pinjelunden.com, er på lager og kan afsendes med det samme. Dine varer vil blive sendt til dig 1-2 hverdage efter din bestilling/betaling. Skulle leveringen blive forsinket, fremsendes besked til dig via e-mail hurtigst muligt.

Afhentning Du kan bestille og betale på webshoppen og få varerne leveret til den adresse du ønsker. Du kan også afhente varerne i Lejre, så slipper du for at betale for fragt.

Hvad koster fragten? Vi sender varerne fragtfrit uden omdeling ved bestillinger på mere end DKK 600,- indenfor Danmark (ikke Grønland & Færøerne) For bestillinger på lavere beløb end kr. 600,- opkræver vi fragt på kr. 65,- (uden omdeling) og kr. 85,- (PostNord med omdeling) - køber du for over kr. 600,- kan du få pakken leveret med omdeling for kr. 25,- ekstra.

Levering til udlandet?

www.pinjelunden.com leverer gerne til udlandet, dog skal du være opmærksom på at fragten er noget dyrere end fragten til Danmark. Læg din ordre og skriv afhentning i Lejre, så skriver jeg til dig og vi aftaler hvordan varerne skal sendes. Der opkræves kr. 150 for levering til udlandet med PostNord via brevpost. Forsendelsen sker på kundens eget ansvar, da brevpost ikke kan spores. Ønskes varerne leveret med forsikret pakkepost er prisen for levering højere, og ekstra opkrævning på fragt vil komme oveni. Hvis du ikke giver besked om andet sendes pakken med brevpost via PostNord. Betaling for udlandsordre foregår altid via bankoverførsel til:

IBAN DK1450650001513504 BIC/SWIFT JYBADKKK Reg. 5065 konto 1513504

Hvordan leveres varerne? Du har mulighed for at vælge PostNord med eller uden omdeling. PostNord garanterer dag til dag levering. Der er også mulighed for at sende til en anden modtager, hvis der f.eks. er tale om en gave.

Jeg vil gerne sende en gave – kan I pakke ind? Ja, selvfølgelig kan vi det, vi sørger for en flot indpakning, naturligvis uden ekstra omkostninger for dig. Skriv til os i meddelelsesfeltet, at der er tale om en gave og angiv modtagerens adresse, så kan varen leveres direkte til modtageren hvis du ønsker det.

Vi kan også skrive og vedlægge et kort til modtageren af gaven du bestemmer selvfølgelig selv teksten. Husk blot at skrive til os på info@pinjelunden.com hvad der skal stå på kortet.

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få nyheder og tilbud

SØG I SHOPPEN