• Tilmeld nyhedsbrev:

FRI FRAGT v/køb over kr. 600,00 - Betal med Dankort eller Mobilepay til "66621"

Hvor kommer produkterne fra ?

Virksomheden Macrovita natural cosmetics
 

Den græske producent blev etableret i 1984. MACROVITA udvikler, producerer og forhandler naturlig hudpleje, hår og kropspleje baseret på avancerede kombinationer af vegetabilske olier og planteekstrakter, og søger at bevare de oprindelige stoffer og naturlige vitaminer i deres produkter.

MACROVITA er de første til at udvikle produkter, der indeholder olivenolie som en grundlæggende aktiv ingrediens. Deres produkter sælges udelukkende gennem apoteker og udvalgte forhandlere over hele verdenen. Jeg har et fantastisk samarbejde med Macrovita og deres produkter indenfor græsk hud, ansigts - og hårpleje er virkelig luksus når det er bedst.

MACROVITA lancerede på grund af den store efterspørgsel efter naturlige plejeprodukter i 2006 en ny linje af naturlige, olivenolie baserede skønhedprodukter under varemærket OLIVELIA. De har siden fastholdt den velkendte standard af høj kvalitet og eksklusivitet, bl.a. ved at lancere serien Argan & Olive der er baseret på Marokkansk Argan Olie og den velkendte økologiske olivenolie.

Du kan nu købe disse produkter på www.pinjelunden.com – Er der produkter du mangler i din hverdag så skriv meget gerne til os med forslag og ønsker.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få nyheder og tilbud

SØG I SHOPPEN