• Tilmeld nyhedsbrev:

Få en sms når tilmelding til ny sæson åbner - skriv til mig på 61685072

Pernille Weiss indehaver og Yogainstruktør

Jeg er Pernille Weiss, indehaver af www.pinjelunden.com, dit originale Yogastudie i Lejre.

Alle og enhver med et "yogakursus" i bagagen kan efterhånden kalde sig yogalærer. Desværre, må jeg sige, for jeg mener der skal meget mere til.

Hos pinjelunden Yogastudie er der en tryghed i at vide, at jeg er uddannet eksamineret yogainstruktør med Hatha Yoga som speciale. Endvidere er jeg åndedrætterapeut. Jeg har mere end 700 timers uddannelse og flere end 1000 timers undervisnings lektioner bag mig indenfor yogaundervisning, anatomi, triggerpunkter, vejrtrækning og åndedrættet, bindevævet og musklernes funktion m.m. Jeg kan guide og hjælpe dig i gang med bevægelse efter en skade eller måske blot mange år hvor din krop ikke har dyrket motion og bevægelse.  

Jeg har selv skader, bl.a. en diskusprolaps samt en opereret skulder, så jeg ved hvad det vil sige når kroppen giver dig nogle begrænsninger du ikke selv har bedt om. Men jeg ved samtidig også, hvor vigtigt det er at holde kroppen i bevægelse på trods af skavanker. Jeg mener at langsom opbygning af styrke og smidighed er det der skal til, for at vi alle kan være selv hjulpen så længe som muligt. Mærker du allerede nu, at du er stiv i kroppen, der er langt ned til snørebåndende og du ikke har den samme mobilitet du havde engang, så lover jeg dig, at du ikke bare vågner op i morgen og så fungerer krop og led perfekt. Desværre.

Du skal gøre noget ved det og det er aldrig for sent. Min klare holdning er, at kroppen er skabt til at blive brugt - hvis du ikke gør det, mister du evnen til at bruge den.  Use it or loose it, så simpelt er det.

Men efter min første yogarejse til Grækenland blev jeg overbevist om, at yogaen med alt hvad den kan, var noget jeg gerne ville formidle videre til andre. Det gør mig glad at undervise. Det gør mig glad når mine kursisterne fortæller, hvilken forskel yogaen har gjort for dem og deres krop og ikke mindst deres sind/psyke. 

Hos mig dyrker vi ingen form for spiritualitet, bekender os til nogen bestemt religion eller andet. MEN der opstår en energi og en samhørighed indeni, når du giver dig selv lov til og mulighed for, at vende blikket og opmærksomheden indad. Når du giver din krop og ikke mindst din vejrtrækning den opmærksomhed den fortjener. Det kan ikke beskrives på en hjemmeside, det skal opleves.

I 2016 åbnede jeg Pinjelunden Yogastudie i Lejre. Du har mulighed for, at tilmelde dig yogaundervisning på 4 ugentlige yogahold, mandage og onsdage. 

Følg pinjelunden.com på Facebook og Instagram og få besked når der sker noget spændende i Yogastudiet hvor der jævnligt afholdes workshops.

Jeg glæder mig til at undervise dig i Yoga hvis du bor i eller omkring Lejre.

De bedste hilsener

Pernille Weiss

 

Følg Pinjelunden.com på facebook og få besked om hvad der sker i Yogastudiet - events, nye hold mv.

SØG I SHOPPEN