• Tilmeld nyhedsbrev:

FRI FRAGT v/køb over kr. 600,00 - Betal med Dankort eller Mobilepay til "66621"

Lidt om Pernille Weiss

Jeg, Pernille Weiss, er indehaver af webshoppen www.pinjelunden.com som jeg åbnede i 2014. www.pinjelunden.com forhandler de skønne produkter fra den græske producent Macrovita der har eksisteret siden 1984. Produkterne sælges over hele verden på apotekter og i helsekostforretninger.

Alle og enhver med et "yogakursus" i bagagen kan efterhånden kalde sig yogalærer. Hos pinjelunden yoga er der en tryghed i at vide, at jeg er uddannet eksamineret yogainstruktør med Hatha Yoga som speciale, og jeg har mere end 600 timers uddannelse bag mig indenfor yogaundervisning, anatomi, triggerpunkter, vejrtrækning, musklernes funktioner m.m. Jeg kan guide og hjælpe dig i gang med bevægelse efter en skade eller måske blot mange år hvor din krop ikke har dyrket motion og bevægelse.

I 2016 åbnede jeg Pinjelunden Yogastudie i Lejre og du har ligeledes mulighed for, her på webshoppen, at tilmelde dig yogaundervisning på 4 ugentlige yogahold. Sløjfen bliver på bedste vis bundet, da det var på yogaferier i Grækenland, at jeg lærte Macrovitas fantastiske produkter at kende.

Det er således 2 af mine passioner der forenes under én samlet hjemmeside, nemlig www.pinjelunden.com 

Følg pinjelunden.com på Facebook og Instagram og få besked når der sker noget spændende, er konkurrencer eller kommer nye varer i shoppen.

Jeg håber du bliver ligeså begejstret for disse produkter som jeg er og glæder mig til at betjene dig i webshoppen - og ikke mindst undervise dig i Yoga hvis du bor omkring Lejre.

De bedste hilsener

Pernille Weiss

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få nyheder og tilbud

SØG I SHOPPEN