• Tilmeld nyhedsbrev:

FRI FRAGT v/køb over kr. 600,00 - Betal med Dankort eller Mobilepay til "66621"

Returnering & persondatapolitik

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Returnering Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@pinjelunden.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.
  • Hvis varen er prøvet udover hvad der er muligt i en fysisk butik, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

pinjelunden.com Landevejshøjen 19 4320 Lejre

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af faktura, samt produktet du ønsker at returnere.

Reklamationsret:

Når du handler på pinjelunden.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes/afleveres til:

www.pinjelunden.com, Landevejshøjen 19, 4320 Lejre

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Bytteservice

Når du handler hos pinjelunden.com kan du ved ubrudt plombering få varen byttet indenfor 14 dage efter varens modtagelse. Når en vare skal byttes skal du selv afholde udgiften for forsendelse til pinjelunden.com. Bytteservice gælder ikke gavekort.

Varen skal sendes/afleveres til: www.pinjelunden.com Landevejshøjen 19 4320 Lejre

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Persondatapolitik for pinjelunden.com

Ved at benytte denne hjemmeside www.pinjelunden.com accepterer du, at vi  behandler dine personoplysninger i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger og denne Persondatapolitik. Kun Ledelsen i www.pinjelunden.com har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Hvis du ikke kan acceptere Persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Såfremt du ønsker at handle med os har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig.
vi indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du:

  • gennemfører køb af vores varer på www.pinjelunden.com
  • tilmelder dig e-mail nyheder
  • sender en forespørgsel, klager eller giver os feedback.

I forbindelse med køb af pinjelundens produkter via www.pinjelunden.com indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige (e-mailadresse, navn, telefonnummer, adresse, og evt. kommentarer, som du knytter til din ordre). Vi har brug for disse oplysninger for at kunne levere det produkt, som du efterspørger, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb, f.eks. ved reklamationer eller mistanke om svindel.

Tilmelder du dig e-mail nyheder fra pinjelunden indsamler vi dit navn og din e-mailadresse for at kunne sende dig vores nyheder.

Når du bruger www.pinjelunden.com indsamler vi oplysninger om, hvor på siden du færdes, og hvad du klikker på. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan analysere, hvordan brugerne anvender www.pinjelunden.com og hele tiden forbedre sidens funktionalitet. Vi fører statistik over, hvordan brugerne anvender pwww.injelunden.com, og statistikken anvendes i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Til dette formål anvendes 3. part services, eksempelvis Google Analytics.

www.pinjelunden.com indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

I forbindelse med en eventuel betalingstransaktion gennemføres, gemmes kort og betalingsoplysninger ikke efter endt transaktion.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.pinjelunden.com videregives ikke.

Hvor og hvor længe lagres dine personoplysninger?

De personoplysninger, som pinjelunden selv indsamler, lagres på servere i USA og administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på pinjelundens vegne i henhold til denne Persondatapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Personoplysninger relateret til køb slettes 2 år efter købet er gennemført, når der ikke længere kan reklameres over varen i henhold til købeloven, med mindre du forinden anmoder os om at slette dem. Oplysninger relateret til køb kan dog tidligst kræves slettet 16 måneder efter købet af hensyn til sager vedr. svindel, blandt andet sager om misbrug af betalingskort.

Kontaktoplysninger som anvendes til at fremsende e-mail nyheder opbevares så længe, aftalen om fremsendelse af nyheder består og slettes umiddelbart herefter.

Adgang til oplysninger

Spørgsmål og kommentarer til denne Persondatapolitik kan rettes til info@pinjelunden.com

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen info@pinjelunden.com

Hvis ikke du får et tilfredsstillende svar fra os, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, eller på dt@datatilsynet.dk.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få nyheder og tilbud

SØG I SHOPPEN