• Tilmeld nyhedsbrev:

FRI FRAGT v/køb over kr. 600,00 - Betal med Dankort eller Mobilepay til "66621"

Tilmelding & pris - Yoga, stræk og styrke hos Pinjelunden Yoga i Lejre

www.pinjelunden.com - Pinjelunden Yogastudie Højbyvej 19,1 sal Lejre udbyder 4 hold fordelt på mandag og onsdag. Du tilmelder dig en sæson (næste sæson starter i januar 2020 - slutter i juni 2020 ) Du får altså 6 - 7,5 timers yoga om måneden for mindre end det koster at få 1 times massage! Alle kan være deltage uanset niveau. Klik på det ønskede hold for at læse mere, se priser og tilmelde dig - du kan også få en samlet oversigt over alle hold under kategorien "produkter".

Har du skader eller andre begrænsninger kan du sagtens dyrke yoga hos Pinjelunden yoga. Det er ikke sikkert du kan være med til alle øvelser, men så finder vi alternativer til dig. Det er min erfaring gennem flere år, at uanset de begrænsninger vi hver især har i vores krop, så har alle gavn af at strække, styrke og bevæge kroppen. I eget tempo og efter egen formåen. Du skal ikke holde dig tilbage blot fordi du har en dårlig skulder, et knæ der ikke virker eller noget helt tredje. ALLE er velkommen!

Yoga er ikke et quick-fix, men jeg kan give dig værktøjer så du på sigt kan fixe dig selv. 

Ved spørgsmål: Skriv til mig på info@pinjelunden.com.

Yogafordybelse i uge 27 - mandag til torsdag kl. 17-18.30 - klik her og tilmeld dig - UDSOLGT

Hold 1 - mandage kl.17.00-18.30 - klik her og tilmeld dig (start 12. august 2019) UDSOLGT

Hold 2 - mandage kl. 18.45-20.15- klik her og tilmeld dig (start 12. august 2019)  UDSOLGT

Hold 3 - onsdage kl. 17.00-18.30 - klik her og tilmeld dig (start 14. august 2019) UDSOLGT

Hold 4 - onsdage kl. 18.45-20.15 - klik her og tilmeld dig (start 14. august 2019 ) UDSOLGT

Du tilmelder dig det yogahold du ønsker dig, ved at sende en sms på 6168 5072 eller ved at sende en mail til info@pinjelunden.com. Du er også meget velkommen til at ringe til mig hvis du har spørgsmål. Bemærk, din plads først er endelig bekræftet ved betaling. Du tilmelder dig for en sæson og betaler for hele sæsonen.

Er du pensionist får du 10% rabat - skriv blot til mig hvis du er over 65 år.

Der er 25% rabat ved tilmelding af 2 personer fra samme husstand (dvs. 25% rabat for person nr. 2) Denne rabat kan ikke kombineres med rabat hvis du er over 65 år - kontakt mig inden I melder jer til. Alle rabatter tilbydes kun ved tilmelding til en fuld sæson.

Ved framelding midt i sæson refunderes det indbetalte beløb ikke. Der kan i sæsonen forekomme vikartimer. Ved sygdom hos underviser tilbydes erstatnings undervisning, eller vikar.

Skriv på info@pinjelunden.com hvis der er noget du er i tvivl om

Jeg glæder mig til at undervise dig i mit hyggelige yogastudie i Lejre - på gensyn Pernille 

 

 

 

Følg Pinjelunden.com på facebook og få besked om hvad der sker i Yogastudiet - events, nye hold mv.

SØG I SHOPPEN