• Tilmeld nyhedsbrev:

Få en sms når tilmelding til ny sæson åbner - skriv til mig på 61685072

Om Pinjelunden Yogastudie

 Pinjelunden Yogastudie i Lejre - Højbyvej 19 1 sal 4320 Lejre

Jeg er certificeret og eksamineret Yoga Instruktør fra Kreativ Yoga på Frederiksberg. Jeg har erfaring med at undervise veteraner med PTSD, undervisning af kontoransatte, og en masse forskellige mennesker derimellem. Mange af mine elever døjer med skavanker i knæ, ryg og skuldre. Andre jonglerer med alt for mange opgaver og er stressede og pressede i hverdagen. Alle mennesker har et individuelt udgangspunkt. Vi er ikke lige smidige, stærke eller unge. Alt for ofte tager vi udgangspunkt i, at alle har det samme udgangspunkt både kropsligt og psykisk. Det har vi ikke. MEN det er min klare overbevisning at ALLE uanset udgangspunkt og funktionsniveau kan få glæde af at dyrke yoga hos Pinjelunden Yoga. Her skal det ikke se ud på en bestemt måde, her skal det mærkes. 

Jeg håber at se dig på mine hold og glæder mig til at undervise dig i yoga.

Jeg tilbyder privat Yogaundervisning:

Jeg underviser primært i Hatha Yoga på 4 ugentlige hold hos Pinjelunden YogaStudie. Jeg giver desuden enetimer og skræddersyer komplette Yoga programmer, hvor vi sammen fokuserer på din krop og dine behov med øvelser du kan udføre når du har tid til det og behov for det. Undervisningen kan foregå hjemme hos dig selv eller hos pinjelunden Yogastudie i Lejre.

Undervisning for klubber og foreninger:

Jeg laver gerne workshops for foreninger, sportsklubber, cykelhold og lign. Her er det muligt at samle flere mennesker ad gangen og lave Yoga sammen, lære at bruge stræk og øvelser på en måde der fremmer smidigheden og bevægeligheden i led og muskler. Fantastisk godt for din krop og velvære og et vigtigt supplement til de sportsgrene der typisk gør musklerne korte og stramme. Undervisningen kan foregå i klubber eller vi kan samles hos Pinjelunden Yogastudie i Lejre.

Leje af yogastudiet:

Er du selv instruktør og mangler et sted at være ? laver du yoga, workshops, mindfulness, pilates eller andet ? Så er du velkommen til at leje yogastudiet, enten på faste tider / ugedage eller efter behov. kontakt mig så vi kan aftale nærmere.

Yoga i samspil med andre sportsgrene!

Man behøver hverken være smidig eller spirituel for at dyrke yoga. Yogaen kan give dig ro i hovedet og balance i kroppen og ikke mindst kan den være en modpol til at optimerer dine præstationer i samspillet med andre sportsgrene som f.eks. løb, cykling og styrketræning.

Sidst men ikke mindst - HUSK at Yogaen både er for mænd og kvinder, unge og ældre. Yoga har ingen alder!

Kontakt mig, hvis du er interesseret i at holde en workshop og høre mere om hvad jeg kan tilbyde dig, på info@pinjelunden.com

www.pinjelunden.com - Pinjelunden Yogastudie

Følg Pinjelunden.com på facebook og få besked om hvad der sker i Yogastudiet - events, nye hold mv.

SØG I SHOPPEN